Due date nak dekat, dugaan Melanda. Doakan kami semoga dipermudahkan

Makin hari makin Mengira detik untuk yg ke2. Tetiba harini suami dapat dugaan dari segi kewangan, ditipu orang. Terpaksa menanggung hutang.kami terpaksa mencari rumah sewa lain untuk mengurangkan belanja, Kereta terpaksa bagi orang untuk Sambung bayar. Ya Allah. Gaji suami Baru dapat, Tapi harini dah Tgl 100 untuk sampai ke bulan depan.Pandang Muka Anak sulung sayu pulak rasanya. Cuba untuk fikir positif. Tak sedar sambil susukan anak, layan Anak, air mata mengalir keluar. Moga ibu2 lain dapat doakan kami kuat. Walaupun ada Ahli keluarga lain. Kami Cuba untuk tak menyusahkan. Moga Yang senasib kami kuat untuk hadap dugaan ni

12 Balas

Semoga kita sama2 kuat sis... Sy hadapi masalah kewangan, hadapi masalah keluarga. Skrg bersendirian cuba tempuhi sementara tnggu due bln 10 nie. Bila xkuat, usap2 perut komunikasi dgn baby, sy dpt semula kekuatan tu. Xkuat lg, komunikasi pula dgn Allah Ya Mujib... Bykkn zikir, penghulu istighfar. InsyaAllah ada jalan keluar. Sis blh baca doa di atas nie, mohon pd Allah SWT semoga smua penganiayaan sis diangkat diberi pertolongan oleh Allah SWT. Disebalik ujian, ada Pencipta yg rindukn kita. Sama2 kita saling mendoakan sis. 💗

2y ago

Sy pregnant, disihir pemisah, disihir supaya sakit 1 keluarga, disihir kewangan smpai kena brhenti kerja, arwah babah sy pn meninggal asbab sihir dia melarat sakit, hanya kpd Allah SWT je sy berserah sis. Surah Yassin & doa2 nie jd penguat, peneman sy. Sy doakan sis juga diberi jalan keluar secepat mungkin. Aamiin Allahumma Aamiin