Apakah barang keperluan yang penting untuk di beli bagi memberi makanan pertama untuk bayi 6 bulan?

Makanan Pertama Bayi

2 Balas

Bergantung pada lifestyle awak macam mana. Yang penting untuk saya - Baby chair - Food processor - Bib - Pinggan/mangkuk/sudu/garpu/cawan - Bekas kecil untuk portion - Mould tray/ individual mould

kalau sye, beli food processor khas tuk baby, senang nk blend makanan dia, set pinggan. tu je. beras,minyak semua tu sye guna yg sama kami makan je.