Hai mommy2 semua. Sekarang saya baru 5 weeks tapi takde morning sickness langsung. Takde muntah2 atau pening. Normal ke kalau

macam tu??

45 Balas

Normal. Sy dr awal sampai akhir skrg dah 37 weeks takde muntah ke apa ke. Makanan smua bleh masuk. Jgn diminta sis. Takde tu nikmat! 😂

Normal je. Mcm saya .. Sekarang tgh mngandung anak kedua. Alhamdulillah mmang x ada morning sickness mngandung anak pertama dan kedua.

15wtiwty4qtqz¥!@£@€€!€€@#££@£@£9@¥@@¥÷98××£÷£÷÷÷÷£÷#£×÷22₩₩₩÷×$£!!○••○••••0@3#'

Bagus la, tak da alahan, tp bergantung juga, ada sesetengah tu alahan di tengah2, ada di hujung2... Tak tentu semua tu...

Untung nye sis ,...saya ada morning sickness ,kerap muntah pagi,mlm dan petg tp pening kepala dan panas bdn tK de 😃

Normal.. Tp hati2..jgn lasak2.. Sblm ni sy xde alahan.. Wat mcm biasa je la... Takdir Illahi..sy keguguran diusia 5w

Mhuny Aassdddeerx dtghopppyyloiuuaaaaaPOÕKWLALLQL0QQAWWLOOWOWIWISÀSSSSDDER333ERDFDDDFFDFXXCCASZSFHUIOOLKZ 67g

Saya awl2 mmg bdn tu lemah nak baring je dan tidur..msk 5week tekak loya sgt2 mmg nak muntah je smpai skg

untung dan bersyukur ahahha...jangan di cari2 benda alah tu...karang dapat, lemah satu badan jadinyaa

Tak ada masalah orang yg tak ada loya atau muntah selagi kehamilan sis masih dapat diteruskan.