Hai mommy2 semua. Sekarang saya baru 5 weeks tapi takde morning sickness langsung. Takde muntah2 atau pening. Normal ke kalau

macam tu??

45 Balas

Normal..ada stengah org mmg xd alahan...mcm sy...dri awal da alahan truk...mmpu trbaring je

Hehehe tunggu sis sampai 8w baru tahu i pun hari ingat kali tak ade muntah2 semua..dah8w habis la

5y ago

Ddddxvggg bg cffaas ź-&))¥988£())(£££_¥₩£=÷+1#--☆[[😆😀😆😆😀😆😀😀😑😙😑😉😙😂😊😑😑😂😂😁😂😊😊😉😙😑😉😉😁😂😂😊😊😶😊😂😊😂😂😂😂😂😉😂😂😂😉😉😉😉

bgus lah tkda dri ada , nnti kalau ada haa tw lah siksa dia macam mana😂

Normal sis , sbb sy pun alhamdulilah xda morning sickness gak nie..

5 w i tak ade muntah2 tapi hari dah 8w 3h dah start la muntah2

normal.. saya stat 6weeks hingga 12weeks muntah stiap hri

Normal. Saya sampai sekarang dah 24weeks xde alahan apa2

Normal.. Untung laa bdn xde morning sickness..

Normal, macam saya pun takde alahan. Untunglee

Normal sis. Sy pun cmtu. Meh sep sikit 🤣