9 Minggu Pregnant Alahan Makin Teruk?

Hi, Macam mana yer nak buat bila selera makan hilang terus. Nak masak pun mual2 rasa.. Bau minyak dipanaskan atas kuali pun boleh rasa nak termuntah??susahnya rasa, dah la husband keje jauh.. Tgk nasi pun x lalu, tapi perut ni 2jam skali mtk makanan

1 Balas

Sama la sis sy x leh masak lsung bau tumis smua x boleh pandang dapur kembang tekak😂tp slalu sy ikut tkak sy nk mkn apa. cth mcm mknan yg kita tbe2 bleh rse slera n tringin.ad mse sy mkn biskut ,roti,buah buahan klau nasi sy x leh msuk.