Alahan teruk

Salam semua. Saya dah nak masuk 7 minggu esok, sepanjang 6 minggu lebih ni takda alahan teruk sangat. Tapi makin mendekati minggu 7, suddenly makan apapun boleh buat rasa mual & nak muntah. Harini paling teruk, siap terbaring lemah. Makin nasik sikit - mual. Makan mashed potato sebab nasi dah x boleh masuk, pun dah start mual. Any tips makan apa boleh kurangkan rasa mual? Nak makan buah, tapi bayangkan buah pun boleh buat rasa nak mual...

2 Balas

Reda dgn ujian kehamilan. Kuatkan semangat. Try & error apa makanan yg sesuai dgn puan.

Saya pun sama macam tu makan sikit2 janji makan. Try makan roti