Perut bloated and hilang selera makan

Hi, saya first mom yg baru masuk 8weeks. Tapi alahan saya baru datang, muntah2 and tak boleh bau terlampau kuat, perut pun selalu mcm bloated kembung mcm mana ya nak buat boleh sapu minyak angin ke 🥹 nak makan pun tak lalu sebab rasa mual je even bubur pun tak masuk dah tp lapar tu ada 😭

1 Balas

keep je mkn n minum air byk2 wpun kluar balik. sbb klau layankan x mkn tu sbb x selera nnt dehydrated kena warded masuk air lg x best. mkn je buah ke biskut ke asalkan ade mkn jgk