ruam susu

Macam mana nak hilangkan ruam susu pada muka baby. Kesian tengok dia rasa tak selesa.. And ruam ni akan buat baby demam ke?

ruam susu
159 Balas

Dia macam ruam + eczema ni..anak sya pernah kena habis seluruh badan umur masa tu baru 2bulan..banyak pegi klinik..macam2 ubat doktor bagi tak okay juga..last tu pegi klinik pakar kanak2 di sabah.. doktor tu ckp eczema..ubat tu je la yg okay letak 3 hari dah okay. Baby mcm ni kena jaga kebersihan. Jangan kena habuk, kucing pon x boleh ada, susu lembu pon x boleh bagi. Sis try pegi klinik pakar kanak2.