ruam susu di muka baby lambat hilang

macam mana nak hilangkan ruam susu di muka baby..dh try snowhite pn xhilang jgak dh try bedak sejuk pn x jugak hilang kesian muka baby penuh ruam susu #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

saya pakai nipple cream brand ni, time baby tengah tidur saya basuh tangan pastu lap kering, pastu lap muka baby kot kot ada air liur ka, pastu sapukan nipple cream ni. time dia tidur cepat sikit serap. saya guna dalam 2-3 hari juga la baru okay. asal baby tidur je sapu

1y ago

tq ..nnti sye try..

Awak try tepung ubi, anak sy tak pakai apa2 cream sbb dia pramtang kulit pun halus sgt, teoung ubi je sy pakai, alhamdulillah ok

1y ago

tq momy..nnti sye cuba ya