baby meragam, ibu stress

macam mana nak hadap eh bila anak meragam asyik nak berdukung 24jam , dah dukung pun kadang nangis sampai x da suara. ibu dah sampai tahap nak marahhhh marahh . hempas hempas untuk hilangkan stress . seriously please help me. dah tak larat nak nangis .

20 Balas

Allahu I feel u . harap kita dpt bersabar mnjga amnah Allah lg2 first mom yg xpenah ad pglmn jga bby . xde adk kcik, xde ank sdra. so mmg smua blja sndri. mak sy plk dh lma xjga baby Jd mmg kite kna blja smua sndri , handle smua sndri. skrg dh dduk berdua je dgn husband mmg husband kna tlg kena phm n kena main prnan bantu mne yg ptut. klau kite pnt kna kjut laki bgun. kita wt ank sma2 so jga la sma2 kcuali la husband kje jauh/ pjj. klau pjj lg kena sbar kna kuat smgt. sy pn pnh terjerit sbb xtau ape yg xkena. then menyesal ape aku buat ni. kesian ank kcik lg Dy xphm ape2. Allahu . postpartum depression is real . kita kena sntiasa istighfar, ingt Allah, pegi tmpt lain kjp utk TNG kn diri atau mtk bntuan org lain smntra kita tenang kn diri . moga sma2 kita sbar n menjga amnah Allah ni dgn baik InshaAllah. fighting sis