Anak kerap menangis

Assalamualaikum mommies semua. Anak sy sekarang dah masuk sebulan tapi dia kerap menangis. Bangun tidur nangis, nak bagi susu nangis, nak tidur nangis. Asal celik mata je nangis. Kadang nangis sampai khayal tak keluar suara 😢 boleh tak bantu saya macam mana nak buat eh? 🙏😌

1 Balas

Waalaikumussalam, puan dah periksa perut dia, kot kembung ke. Baby ni kalau semua okay, dia selesa, takkan meragam dah. Atau ada baca kan surah utk tenangkan baby? Semoga dipermudahkan segala puan