baby kuat meragam

salam mummy semua , baby saya harini masuk 31hari . nak tanya normal ke baby kerap meragam malam ? dia mengantuk dah bagi susu tukar pampers , dah lelap . berapa minit macam tu dia berjaga and nangis . tidur bpe minit je dia . nak pujuk pun payah sampai teran nangis 😒 kesian tgok dia . tolong bantu !

2 Balas

Baby kerap meragam malam ni memang normal. Tapi tu la kita pula kesian tengok dia

2y ago

kesian kan . ada yang cakap tak elok untuk baby lampau berjaga lama sgt 😣 nak tidurkan dia mengamuk tapi tahu dia pun mengantuk .

normal