Stress?

Macam mana mommies dekat sini tangani masalah dengan anak anak yang sedang membesar? Boleh share tip tak dengan saya yang baru nak belajar jadi mak mak nih. Anak i baru 1 tahun tapi i dah tak larat nak layan dia.

5 Balas

Tak ada petua utk isu mcm ni.. yg penting memang perlu sabar.. anak2 ni biasa laa.. perangai berubah2 over time.. kita pun dulu kecik2 belum tentu diam jee duduk saja n dengar kata.. mmg perlu banyak bersabar dlm mendidik.. enjoy the moment while u can.. 😊