Perangai mak mak kita

Kenapa eh mak mak kita nih semua nak ikut cara dia . Nih dah lepas pantang pun dia tak bagi minum ais banyak, makan nenas reason sbb menyusu badan . Nih pulak anak nak start makan dia cakap takpayah blender , bagi jeh semua makanan maksud dia . Geram eh dengar 😪 sabar jelah . Sakit betul hati nih walau dengan mak sendiri, semua palatau 😂😂😂

2 Balas

klu awak rasa mak awk `palatau`and yg dia cakap tu tak munasabah jgn ikut. buat apa yg awak rasa terbaik utk ank dan awak. klu awak duduk rmg parents mmg begitu la cerita dia kena bnyk2 sabar sbb lumrah kehidupan org2 tua kita dia merasa dia ada pengalaman dari kita. bg saya senang je. kalau saya tak setuju sy tak ikut.

Haha kdg mak2 mmg gitu. Tp mana yg tak valid tu kita abaikan je, minum je ais sorok2😂 tp bab makanan takyah blender tu mmg tak sesuai, camne baby nak kunyah 🫠pekakkan je telinga