Mak mertua

Kenapa eh kalau mak mertua nih susah nak layan menantu perempuan elok elok, atau anggap kita macam anak sendiri ? Sedangkan mak kita elok jeh layan menantu lelaki dia 😌😌kadang cakap menyakitkan hati jeh ye, macam tak pikir jeh kita nih ada perasaan . Geram ye, sampai nangis kadang . Tapi tulah kena sabar jelah .

1 Balas

depend juga awak, ada je mil yg layan anak dia mcm anak sendiri. maybe awak kena try amik hati dia dulu, bagi dia suka kt awak . apa pun, time nak amik hati kena byk sabar, inshaAllah terbuka hati dia utk okay .