Susu

Macam mana korg ikhtiar kalau takde susu badan. Guna susu formula jugak ke?

5 Balas

saya campur sbb ank ad kuning....campur smpai susu bdan ad..alhamdulillah kuning ank turun cpt ..ta bley follow sgt law n protokol nurse ni..kite yg mnanggung..kdang2 ank dlm nursery lg tinggi kuning nye

bagi susu formula dan pam..bak kata nurse kat kk dari kau bdosa tak bagi anak susu baik beli je susu formula tu smntara susu takde..

cuba sis tuam kat payudara dgn tuala panas

pam secara teratur, makan ubat dari doktor

5y ago

Setuju.. kne pam smentara susu sikit.. nnt da ada susu byk sikit.. boleh df kne rajin df pulak.. sbb nk maintain demand..

Yup.. Saya pun cmpur sbb masa hari ke3 bru ade susu..doc n misi kt spital suggest mcm tu. Sbb xnk anak kena hypo. N alhamdulillah ade susu.cuma xckup. Tli sy kerapkan susu bdn dri fm. Fm bla xckp susu bdn bru sy topup

5y ago

Ohhh. Alhamdulillah lepas keluaq dri wad susu saya dah banyak. Sampai kena pam . Stock banyak