Susu Badan Drop

Hai mommies. Susu badan sy drop. Anyone ada suggestion tak pil apa yg bole consume kat pharmacy untuk tambah susu badan. Sy da ikhtiar buah organic. Tp susu dia jadi banyak pagi pagi je. Siang dia drop jugak. Jadi sy nak ikhtiar cara lain jugak. Tq

2 Balas

Kalau makan pil perancang blh bantu supply susu badan. Sy amik perancang mmg membantu sgt2. Baby pn dh nk masuk 6bulan alhamdulillah xpenah xckup susu. Lg 1 jgn amalkan kaffein ye.

minum air kosong 3 liter sehari je sis