Susu badan

Saya tengah mengandung baby kedua. Baby first baru 8bulan and fully bf. Sekarang susu makin berkurang. Baby first pula taknk minum susu formula. Dah bermacam susu try semua dia taknak. Guna botol, cawan sume dah cuba tapi taknak jugak. Macam mana nak banyakkan susu badan ketika mengandung ya?

1 Balas

doc bg ke proceed bf masa tgh preggy? klau dpt approval then no problem. rasanya time preggy ni struggle sikit nk bykkn susu sbb hormon dah lain. klau mummy mampu, boleh cuba susu morinaga sbb rasa dia seakan2 susu ibu. mana tahu anak nak.