Susu ibu vs susu formula?

Salah ke saya guna dua2 susu ibu dan formula? Sbb baby saya kuat menyusu dan saya kurang susu badan. Stress jugak bila orang tanya kenapa x guna susu badan je untuk baby...and suàmi pula galakkan untuk susu badan. Ya saya tahu susu badan ni bagus.. tpi baby saya macam tak cukup susu bila susu badan

4 Balas

Kalau baby xkenyang mng kena topup dgn susu fm. Mcm sy ni fully ebm. Ada masa xeempat pam mmg ni choice kena pki fm. Lantak laa apa org nk ckp. Cmne awk tau baby xkenyang? Dia asek menangis je ke?

sy mix jugak , sbb susu bdn sy kurang .. kadang minum susu bdn saje menangis tkhenti last bagi susu formula minum baru senyp ,😅 tpi sy tkkisah org nk kata apa jnji ank sihat ..

Ada cuba milkbooster tak ? Kalau puan nak saye suggest boleh contact sy 0135897073

Tak salah pun