Susu ibu vs susu formula?

Salah ke saya guna dua2 susu ibu dan formula? Sbb baby saya kuat menyusu dan saya kurang susu badan. Stress jugak bila orang tanya kenapa x guna susu badan je untuk baby...and suàmi pula galakkan untuk susu badan. Ya saya tahu susu badan ni bagus.. tpi baby saya macam tak cukup susu bila susu badan

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Kalau baby xkenyang mng kena topup dgn susu fm. Mcm sy ni fully ebm. Ada masa xeempat pam mmg ni choice kena pki fm. Lantak laa apa org nk ckp. Cmne awk tau baby xkenyang? Dia asek menangis je ke?

Ada cuba milkbooster tak ? Kalau puan nak saye suggest boleh contact sy 0135897073