Kalau campur susu badan dengan susu formula oky ke ? Ke baby akan stop susu badan kalau bagi susu formula ?

2 Balas

bergantung atas bby. cuma ketaranya susu fm rasa manis. susu ibu akan mnjadi kurg manis jika ibu da start makan mcm2 or amik pemakanan y xsihat. jadi kemungkinan bila bby mkin mmbesar dy akan slow2 start tolak susu ibu sbb baby rasa susu fm tu lg sedap. jadi kalo kata nk mix juga just guna susu fm bila terdesak saja. contoh waktu tengah malam saja. selebihnya nyusu badan spt biasa.

beli fm yg x manis.susu morinaga sama mcm susu badan.ada duit lebih boleh bagi susu organic aus tu.baby sya minum 2 susu ni.x tolak susu badan.siana fm,kadang bagi bf.mlm full bf.bby dah 1tahun

1y ago

morinaga tu teksture dia halus jgk ke mcm susu ibu?