baby gerak

maaf tnya.. jgn kecam ok.. just nk tau mcm mne rsa baby gerak dlm perut? sy kdg ade rsa mcm something je gerak.. tp xtau yg gerak tu baby ke angin.. n lg satu, sllu dgr ibu2 ckp "perut mngeras"..msa perut mngeras tu rsa apa? huhu.. xde pngalaman sbb first pregnancy.. now bru 16weeks..

6 Balas

first baby sy rse 14-15 wk. smooth je cm bubble dlm pewot. bukan kicking tau. sbnrnya klu duduk diam2. mg bole rsa n beza kn. tpy x semua org rsa awl. depnds pd perut msing2

3y ago

sy pun start 15weeks