baby gerak

maaf tnya.. jgn kecam ok.. just nk tau mcm mne rsa baby gerak dlm perut? sy kdg ade rsa mcm something je gerak.. tp xtau yg gerak tu baby ke angin.. n lg satu, sllu dgr ibu2 ckp "perut mngeras"..msa perut mngeras tu rsa apa? huhu.. xde pngalaman sbb first pregnancy.. now bru 16weeks..

6 Balas

orang kata 18 week ke atas baru rasa..dulu anak 1st lambat jgk..24 week kot baru rasa kuat..rasa betul macam orang tendang sis..nampak kesan kat luar perut kadang..perut mengeras tu memang tiba-tiba berlaku

3y ago

xsabar nk rasa tndangan si baby..