boleh ke mandulkan kucing ketika sedang hamil???

Maaf semua , tumpang tanyaa ?Saya mengadung anak pertama .. sy memang kurang tahu apa apa tentang pantang untuk ibu yg sedang mengadung , yela. Adaa orang ckp ibu yg sedang ngandung banyak kan buat bende yang elok2.. tk lari jugak pada binatang.. sy cuma nak tahu pendapat akak2 semua . Mcm mana ?? Bole ke ibu hamil mandulkn kucing? Sbb kucing sy da xtahan nak mengawan .. sy klu bole mmg xnk dia bunting , sbb sy rasa kalau dia bunting sy takkan mmpu jaga dia dan anak2 dia.. nak buang syg .. mustahil sekali untuk sy buang kucing kesayangan sy , macam mana pndpt korang???

3 Balas

sy bru lepas mandulkn kucing sy... lgpn diharuskn.. bkn kit seksa or aniaya binatang pn sis.. in shaa Allah tkde pape..

4y ago

Trima ksih byk2 ibu2

Takde apa2 la. Janji niat kita bukan nak menganaiya haiwan.

Boleh je. X de pantang larang.