PANTANG LARANG

Maaf saya cuma nak tanya . Jangan kecam . Betul ke pantang larang orang tua 1) Suami tak boleh memancing waktu isteri hamil ..Takut anak sumbing 2) Ibu mengandung jgn buat kerja separuh jalan , nanti anak keluar separuh 3) Tak boleh bunuh binatang takut anak cacat

32 Balas

Yg no 3 tu mungkin ada betulnya tapi jgn ambik 100% sebab x kisahlah mengandung ke tak memang kita x bole nak sakiti haiwan. Sy pun kdg2 termarah jgak kucing husband sy suka sgt buang najis ikut suka hati dia 😂 memang mengamuk jugak la sampai naik geram. Bab begesel kat kaki tu yg sy x bole.. x suka. Makin mgelak makin suka nak dtg 😂