Btul ke pantang larang kta ibu hamil tak bleh terlanggar apa2 haiwan/ binatang? Tdi sy trlanggar :(

6 Balas

jangn dipikir sngat sis kn terbawa2 perasaan tu. memg ad org tua cakap tak boleh dera binatang time pregnt . tp kalau sis terlanggar tu nk buat cemana kan bukn sis sengaja pun. jngn dipikir2 sngat okey

Nama pun TER kita tk sengaja. Jangan susah2 hati ya.. Insyaallah ok.. Sis tk sengaja… Pk yg baik2 dah tertulis dah sampai masa dia…

Hritu sye terlanggar burung 2 kali. Mule2 risau jgk tpi bile cite dkt husband, die ckp bkn sye sengaje nk langgar.

if dlm adat sy , jngn tegur , diam ii suda

x btul. merepek je

betul