Bleeding

Maaf nk tny, normal ke bila bersama akan kluar bleeding atau brown spotting selepas tu? btw sy dh 32weeks.dh dua kali jd mcm ni lepas bersama mesti akan kluar lendir coklat sikit tp baru2 ni ade kluar darah sikit. bila scan dgn doc semua ok, uri atas even air ketuban pon normal.. risau☹️

2 Balas

Ganas sgt kot. Kena slow2 nanti hentakan menyebabkan keluar darah

Mungkin sis kena slow2 atau cuba ubah posisi waktu bersama suami.