spotting lendir

ada spotting 20hb hosp kata misccariage..22hb check up doktor kta kantung membesar..tunggu 2minggu untuk scan lagi sekali..baru 6week..x ada bleeding..lendir darah pada 20hb jek tu pun sikit jek..lpas tu x ada..klau penat bru kluar lendir coklat tu pun sikit jek..klau bedrest x ada kluar spotting..rasa putus harapan bila hosp ckp mcm tu..masih ada harapan ke?? #ttc5y #secondbaby

spotting lendir
4 Balas

best nye🥺 sye 5weeks over bleeding mlm tadi. pegi hospital dktor scan kntung ade lagi. smpai skrang masih bleeding nonstop😭😭

2y ago

semoga kita semua dipermudahkan urusan ye..amin..sy x ada bleeding..perut pun x sakit..cuma spotting jek..

so bedrest jela. jgn byk berdiri n bergerak. selagi x bedrest selagi tu bleeding on off. boleh buat keguguran kalau byk sgt.

Sy kalau penat pun akan keluar spotting choc cair tu.. kena byk rehat

2y ago

penat mesti keluar spotting

kantung membesar insyaAllah semuanya okay. Bedrest dan jaga diri ya ♥️

2y ago

kje ni susah sikit nak bedrest..ye membesar sbb first scan 1.05 22hb scan 1.16cm..semoga dipermudahkan semua urusan..