Check BP

Maaf nak tanya. BP ni kalau kita check sendiri boleh tak? Doc suruh check dkt klinik 1 msia setiap 2 hari. BP okay je normal. Cuma sbb naik berat 2kg, so doc suruh check BP. Takut ada darah tinggi. Payah nak keluar banyak kali. Kena check BP je kan? Yg lain2 tu kena tulis jugak ke? Boleh pulak lupa nak tanya time doc cakap tu ?

Check BP
60 Balas

bp & kena urine sekali, mmg kena pergi klinik, sy kat klinik desa je...sy pun naik 2.5kg 😆 nak balik kmpg cuti sekolah ni...nurse suruh sambung date tu kat klinik kampung...adoi dah lah balik 3 hala naik flight... 3 tarikh bertembung...siap pesan kalau xde org kat klinik call no yg ada kat depan klinik tu..kan ada no JM bertugas yg on call, dia kata camtu😊

4y ago

Tu laa tu. Merisaukan 😅