Check bp sendiri. Hai mommies semua,ada yang pernah kena check bp sendiri tak?

Kalau nak check kat farmasi kena cas tak ? Sbb selang sehari kena check bp,kaki bengkak n sakit bila tekan kt situ. And doc x bg brpuasa. Boleh share tak pengalaman mommies semua. Tq

2 Balas

kk jauh ke awak dgn rumah? gi kk je terus senang, bhgian ibu anak tu ckp nk check bp .. dlu sy pun kena cani jugak, lpastu nurse kata klau ada modal lebih beli je online, bwah 30 je awak mesin tu .. farmasi pun ada jual tp mahal sikit la .. sy lgi la bp kena check, gula kena check stiap 2mggu sbb ada gdm .. awal² tu mmg seksa kena gi kk sbb buat bnde ni je, pastu bru nurse suggest beli mesin, sbb nk kena hadap smpai 9bulan kan ..

1mo ago

Oh okay2 sis terima kasih

klau sy bp selang sari kena g kk sbb misi nk cek perut,urine n jntg baby....klau bsp sy beli je alat tu..