Assalamualaikum nak tanya macam mana nak naik kan BP ? ( TEKANAN DARAH )

Sebelum ni saya ada masalah HB LOW .. Tapi alhamdulillah 29/1 hari tu pergi check up HB dah normal .. Sekarang ada masalah BP pulak 😌.. emm Ada tips tak nak naikkan BP ?? Sebab sekarang saya kena check BP selang sehari .. setiap kali check mesti BP LOW .. #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstmom #22week

3 Balas

sama lah sy bp cek selang sari sbb misi tgk bert naik byk huhu..tkut preeklampsia..tp lps smggu bacaan ok.sy krgkn mkn mlm n minum air msk byk

3mo ago

mula2 igt nk wat kt uma je sbb msn mmg dh ada..tp misi nk cek perut utk tgk jntg baby die xbg wat kt uma sbb alat utk heartbeat tu xtepat sgt jdi pegi lah kk selang sari seminggu

sy pulak bp tinggi. nah amek la bp sy sikit hahahah. sy bp tinggi sbb suka makan masin2 kot. cuba awak try mkn masin pulak 🤣

bp awak brapa?

3mo ago

Saya pergi ke farmasi setiap selang sehari check2 101/58 je .. katanya bp low ..