Second Baby

Maaf bertanya macam rasa konstation tanda2 nak bersalin sebab anak pertama saya induce sakit dekat hospital ..hmm risau baby asyik mengeras tapi tak kerap 2 3 jam bru mengeras .. celah paha dah asyik krem .. gerak baby pun slow je .. mcm mne ye kawan2 dah boleh check kt hosp ke ?

2 Balas

Baby ke2 & seterusnya biasanya cepat sikit buka bukaan.kalau dah sakit kerap dalam setengah jam boleh la pegi hospital terus.kalau x kerap lagi nti kena suruh pulang rumah dulu

Dh berapa week?