Due 30/10 tapi baby masih seronok dlm perut😅

Cirit birit dan sakit kelengkang,adakah itu tanda2 dah dekat nak bersalin?perut pun asyik mengeras dan selalu rasa mcm senggugut.

2 Balas

samaa. saya 29hb. skrg kat hospital. ingtkan false contraction rupanya dh ada bukaan. kalau awk kerap rasa, awk gi check ye sis.

2y ago

tq jawab.. sbb skrg sya rasa mcm tu, x sakit sngat tpi bby kerap mengeras.. esok kira nak ke hospital jga lah.. harap dipermudahkan urusan bersalin.. aamiin

sme la sis.sye 31.10 blom bersalin lagi drah lendir da kuar tpi blom ade bukaan dr suh balik uma..perut pon kdang mengeras