baby mengeras

Hai mummy semua... Ada Tak yang mcm sy.. baby asyik mengeras je.. skrg Bru 33w.. tp xsakit pom.. cuma kerap la BBY mengeras.. mcm mne nk buat ye.. n baby pom da xaktif mcm dulu.... Bilangan gerak tu cukup la

2 Balas

Sy dah nak 35w ni pun baby lagi suka gerak dan mengeras. Kurang dah dia nak kick. Risau jugak dia okay ke tak dkt dalam. Tapi gerak semua cukup je. Cuma suka tiba2 buat perut tegang😅

Terus pegi hospital je awak. Kat sana terus boleh cek kenapa baby asyik mengeras lagi pun belum cukup bulan tu