MACAM MANA NAK KIRA MINGGU KE BULAN KEHAMILAN ?

MAAF BARU FIRST PREGNANT 🥺

9 Balas

Kalau nak tahu permulaan tarikh kandungan tu, awak kena ingat tarikh awak last period. Macam saya: Tempoh Last period: 22/8 - 28/8 (7hari) Hari first period terakhir: 22/8 Jadi, awak ambil tarikh HARI FIRST PERIOD TERAKHIR AWAK tu, untuk dapat usia kandungan awak & due baby 😬 yang saya kira ni, KK kata betul, kalau baby awak keluar awal atau lambat 1-2 hari sikit from due, itu biasa.

senang je ...sebulan ada 4 minggu kan ...so kira la dari situ ..x pun dalam apps ni dh ade kiraan minggu dan bulan kehamilan ...just refer je

2y ago

Yekee kena cari kat mana ya ?

boleh guna aplikasi kat TAP ni.. blh guna roda impian tu kalau pandai guna.. blh google

Skrng ni ade apps and google dah blh kirakan. Letak je hari pertama last period.

Pergi klinik doc akan sahkan brp minggu . Jgn pening2

2y ago

Yee awaknyaa , saya dah 15 minggu lebih dahhh , cuma nk thu MACAM MANA NK TUKAR MINGGU KE BULAN 😅

kire dr first day last period awak

refer ni awak

minggu bahagi 4 dapat bulan

ni ya sis 🥰