Pregnant ke?

Maaf saya first time. Kalau macam ni kira pregnant ke? Kalau ye. Minggu keberapa boleh scan?

Pregnant ke?
23 Balas

taniah sis awak pregnant.. sebaiknya pergi ke klinik untuk buat check/scan.. selebihnya boleh tanya doktor yang mana kita xtahu...minta doktor ubat kuatkan rahim dan asid folic ..❤

3y ago

Terima kasih 🥺🤲🏽

Masa sy thu double line esok tu sy dh prgi scan.. Utk confirm.. Sbb sy ada pnyakit Thalassemia tkut ada apa2 mslh nanti klu tahu lambat.. Skrg dh 21week..

3y ago

Oh baik baik terima kasih

Masya-Allah ..alhmdulillah semoga dipermudahkn sis urusannya..jaga diri dan ksihatan.

blkg plastik tu ade tulis sis dan scan 8w ke ats bru npk jlas..taniah sis

3y ago

Baik baik terima kasih ya

Tahniah utk anak pertama, semoga dipermudahkan segalanya 🥰

congratulations.... normally 12 minggu scan. nampak heartbeat.

3y ago

sama2, take care

tahniah sis semoga dipermudahkan segala urusan sis ☺️

ya..tahniah biasa 12minggu ke atas ikut doktor yg periksa juga

3y ago

Terima kasih. Baik baik

tahniah sis....sya 6week trus pi scan...nak double confirm...

3y ago

Terima kasih 🥺

Kalau mcmni postive ke ye ? sy dah lewat dtg bulan

3y ago

lambat dtg bln pki ni ke