Baby gender

Kalau nak scan gender baby, weeks yang keberapa dah boleh tgok ye? Maaf sy first time pregnant ?

11 Balas

Kalau lelaki cepat nampak. Anak sy 16w lelaki nampak dah. Kakak dia dah dekat 32w baru doc scan kata perempuan. Sebelum tu scan tak nampak je. Yg no 3 ni esok checkup. Tak tahu boy ke girl. Sbb last checkup doc kata perempuan. Pusing2 scan balik kata lelaki.

Sy first dlu 18w doc kata lelaki. Lepastu 22w doc kata prmpuan. Skrg 27w dh. Ingat 28w nnt nk cek lagi gender nk confirm kan. 😅 Confuse. Tkut jgak awal2 tu x berapa btul sgt gender nya sbb kecik. 😅

4y ago

Hehe. Kn. Tu la. Sy pun minggu depan 28w ade scan kt kk. Nnt nk tnya sekali gender.

Ad yg sy bce 16w pn dah boleh nmpk tp tu nsib je la klau nmpk.klau x tnggu 18w ke ats ke..

saye 18w belum nampak gender lg.. baby nak main secret2 dgn ibu die🤭

Saya 5 bulan doktor dah bgthu bby punya gender.

mase sye tahu tu wktu kndngan ke 19w...

Sy scan 28 minggu.. Awal2 xnmpk. 🤗

a ah week 20 ke atas

20 weeks ke atas

20weeks ke atas