Kick

Maaf ye nk bertanya , mengenai bilangan baby kick ... Macam mane ye kalau kita nk kira ... Sbb masuke je 7 bulan .... Baby saya suke mengeras .... Maaf ye sbb saya first baby

1 Balas

Start kira dari pukul 9pagi smpi 9mlm. Gap gerakan setiap 20-30minit. Cthnya klu dia gerak pkl 10, tggu 20 minit cmtu utk rekod next gerakan. Klu dia sejam dua lama xgerak, boleh try kejut baby. Tepuk2 perut, bagi dgr muzik, cuba mkn n minum.

4y ago

Owh ok. Terima kasih 😊