Semasa menyusukan bayi, ibu-ibu lebih selesa letak bayi di atas bantal atau tidak?
Voice your Opinion
Ya, saya lebih selesa jika ada bantal
Tidak, saya selesa susukan bayi tanpa bantal
Saya selesa dua-dua

4356 respon

14 Balas

tidak pernah susukan anak,,sebab xsempat susukan dia,,,Allah lebih sayangkan dia🥺AL Fatihah anak syurga saya

berbantal lagi selesa...lagi² kalau dalam kereta bergerak2...kat rumah tak gerak, x letak bantal sgt pon masih ok...

Lagi selesa ada bantal lagi2 baby dah besar jenuh pangku dia 😂

saya lebih selesa ketika baring

Lebih selesa kalau ade bantal

Dua2 boleh 🤗✌🏻

Dua2 pn blh.. 😉

dua dua pun boleh

dua2 pon boleh

Mana2 ok je