Rasa down dan sedih

Lepas setahun lebih,Alhamdulillah pregnant. Tapi dah dekat 2 minggu lebih keluar spotting coklat. Hari2 ada dan pernah sekali keluar discharge kemerahan. Doktor suruh ambik duphaston smpai 20weeks n ckp xleh jamin apa2 sbb awal lg,8 weeks lebih,fragile lagi katanya. Tiap kali nampak coklat2 keluar,rasa down sangat. Sedih,ni pregnancy ke-3,sebelum ni pun gugur. Tolong doakan moga baby dan saya kuat.

2 Balas

in shaa Allah semoga urusan mommy & baby dipermudahkan..stay positive ye mommy..sy awl2 itu ari pon keluar spotting on off..makan duphaston dr 7w smpai 14w..alhamdulillah skrg dh nk msuk 7 bulan..awl2 tu mmg sy byk bedrest & elakkan angkat berat & bersama suami smpai rahim btol2 kuat

2y ago

ya

mg smua nya baik2 shj..Allahuma aamiin puan jgn stress2 k.. just relax bykkn bedrest k .. mg dpmudahkan segalanya.. Allahuma aamiin Ya Mujib