Brown spotting

Hai, saya nak tanya. Saya pregnant 7 weeks and then keluar brown spotting. Time saya kencing pun ada keluar sekali dgn air kencing macam daging warna brown...Rasa risau sangat sbb ni first time pregnant. Dah jumpa doktor dah,doktor bagi ubat kuat rahim. Dah makan ubat tu pun still ada keluar juga brown spotting tu. Setakat ni dah 3 kali saya jumpa dgn doktor nk scan baby. Ada tak kat sini yg ada pengalaman macam saya?#bantusharing

3 Balas

Bedrest dlu sis,jgn buat kerja2 berat..dulu pun sy begitu keluar spotting coklat,doc bg ubat kuat rahim juga,bila makan tu kita btl2 kena rehat..kurangkan begerak..hope sis baik2 sja ❤️❤️

2y ago

Thank you tau..In shaa Allah Amin❤️

Samalah...sy pun dah 7w ada spotting warna coklet..risau juga..first spotting tu masa 6w then masuk je 7w kemarin ada coklet kuar dr vagina sekali ikut dgn air kencing.. 🥺

1y ago

yeke..cuba awak pegi klinik atau hospital untuk dapatkan nasihat doktor

boleh bedrest dlu. jgn buat kerja. minimum kan berdiri dgn berjalan. elakkan bersama suami. jgn driving.

2y ago

Terima kasih ye. Really appreciate ❤️