Keputihan selepas spotting 20weeks

Sy masa 20weeks tiba2 keluar spotting (color coklat mcm jelly pun ada), sekali tu je. Mmg dah gi cek dekat klinik ibu mengandung, doktor scan tgk takut ada detachment je mcm tu, tapi Alhamdulillah okay je. Cuma lepastu mcm keluar putih2 tak sure keputihan ke apa sbb mcm cair je. Ada mana2 mommy pernah experience mcm sy tak? #pleasehelp #1stimemom

1 Balas

amalkan minum OMBA semasa pregnant boleh reduce keputihan n beri tenaga utk ibu hamil 🤗 www.wasap.my/60129876070/ombanufiya