Kencing Manis

Lepas minum air gula saya sangkut kencing manis dari 4.9 ke 9..pastu kena buat bsp, review dgn doc..dy marah sbb awal kehamilan sy dah sangkut kencing manis, pstu ugut kalau result lagi 2 mggu tak ok kena on insulin? Betul ke? Skrg sy dah stress fikir. Result bsp sy ok kecuali yg awl pg tu 5.4. Ada idea tak nk kurangkan result awal pg tu?

15 Balas

Insuline tak la teruk mana. Saya insuline. Dan makan metformint juga puan. Dgr la nasihat doc sebaiknya sebab risiko ibu mengandung ada kencing manis banyak utk baby. Skrg saya dah hari ke 5 di hospital. Admit utk ambik insulin.