Baik Ngaku ?

Last² nak masuk ke 3??

Baik Ngaku ?
45 Balas

Ya betullah ..waktu tengah melahirkan anak pertama ,memang ada terfikir taknak mengandung lagi ..tau2 sekarang dah mengandung anak ke3 ..hihi 27minggu dah ..anak pertama lahir tahun 2017 ,anak kedua tahun 2018 dan yg ketiga ni mestilah 2020 ..😁

Hahaha.. 2010, 2012,2014,2017,2020 3 girl 2 boy 😆😆 Pling x lupa, sakit pinggang dri 6 bulan, smpai nk bangun pgi pun husban tolong sbb x larat angkat badan nk bangun😆😆

😁😁😁skrng dh 34weeks...anak 1st bru 1thun 3 bulan....ckp kt husb...pas ne tak mo dah....husb gelak2 ja.....😂😂😂

Masa memula bersalin ja . Cakap dkat husband . Xnak dh bby . Tggu lg 5 thun ka 10 thun😂 and now . I miss babykick in my tummy 😢

4y ago

Kan.. sy pun ckp mcm tu tunggu tahun nnti akan dtg kalau boleh 10 tahun,cian baby.. tapi skrg ni bukan main lagi rindu jaga baby dlm perut..sampaikan asyik mmpi dpt tahu mngandung.. huhuhu.. psl tunggu tahun akan dtg tu baru tmbh anak tu,serius

Trauma jap jer msa trimester 1&nk brsalin lpstu dh besar rasa2 nk hml lg😅😅😅skrg hml ank no.3

4y ago

Btul tu siss...mcm sy ni jugak..mcm x serik2 masuk labour room..sy bru jerr bersalin awal bulan ni 4hb..next week dekat sebulan dah baby...😅😅😅

Sy xtau age.. Sbb baru je 7 bulan bersalin sczer... Rasa mcm baru semlm kuar dri bilik ot...

Hehe. Lbh kurg cmtu la.. Tp anak² saya semua gap 2thn ke atas.. Tak lah sthn sekali.. 🤣

😂😂😂😂in shaa Allah 2 taun lg..😂😂✌bby br umo 8 bln..😅😅🙈🙈✌

Trauma sekejap ja,bila baby da besar sikit mcm da teringin lg mau pregnant..🤣🤣

Lucuuu jerrrr style gmbr kartunn mami dlm gmbr tuu nk beranak...😂😂😂😂