I'm so okay

Anak pertama Ada pisau sebelah nak bunuh anak , sbb aku ngaku itu bkn anak aku, itu anak laki aku. Anak kedua tgh ngandung ni Aku harap aku mati excident Aku harap mati lepas beranak

I'm so okayGIF
8 Balas

sis perlukan bantuan dari org y sis rasa percaya faham fasa peknen ni hormon bercelaru sbb badan mommy sgt2 letih mgkin dgn alahan..dgn suasana tanpa support..umahtangga..bantuan dari suami dan ank y ada mati bukan penyelesaian..mgkin hanya kt Dunia tp x tau lg kt dlm sana mcm mana semoga Allah permudahkan segala urusan sis dan d berikan kekuatan

saya rasa baik sis bagy tahu doctor nanty , mmg kita perlu kan rehat , org x thu kita letih mcm mne , kdg2 tgk fon kena mrh sb kata nak rehat , rehat sesorg x sama ,jd baik sis ckp kat doctor . mgkin sis perlu kn rehat yg sis nak . sy pon dlm dua tp nanty klaw da doctor bagy ubat awak kna mkn x bole xmkn . itu je nasihat sy

Puan, Deep breathing. Bertenang. Ramai lagi yg sayang puan dan anak2. Please, keluar drpd rumah, dapatkan bantuan atau call pihak kesihatan/ polis/ LPPKN untuk dapatkan bantuan. Bagitau je apa yg puan alami dan tengah fikir tu.. Insya Allah ada yg membantu dan menyanyangi

smoga sis dpt bntuan yg diharapkn.. klu org tdekat x dpt bantu.. Sis kne klua & cri bntuan lain.. xde spe bley tlg kte mlainkn diri kte sendri.. klu bjet besar, peg cri klinik/hospital swasta bahagian psikiatri.. klu x mampu, inform nurse di kk pun bley.. smoga sis trus kuat..

Sis boleh inform doktor kat kk waktu buat checkup tu.. sebelum ni saya ada masuk hospital sbb rasa baby kurang gerak, katil depan saya ada ibu yg depression... dr kk refer dia ke hospital, dpt rawatan and pantauan di hospital... jgn segan minta bantuan...

Saya doakan sis baik baik sahaja.. Sis cuba jumpa kaunseling yaa... ❤️❤️. Letak dalam mindset, Anak amanah yg Allah bagi untuk kita.. Jaga anak baik baik ya.. In Sha Allah dipermudahkan semuanya..

Ya allah..lapangkanlah hati ibu ini

semoga permudah urusan sis ini