Test upt hri ini

Hi..salam nk tnye sblum nie sy test upt samar2 je td sy test mkin pekat line...bila ye mse sesuai utk sy scan kt klinik last period hri tue 7/1/2023.. kira nk tggu 2minggu lgi xpe ke scan lwat skit...

Test upt hri ini
2 Balas

Sy last period 5/1, sy scan masa minggu ke tiga tak nampak lg. Tp sy ambk darah beta hcg comfirm pregnant. Minggu 4 sy scan tvs dh nampak kantung.

1y ago

5mggu 4hari tue yg sis scan kt klinik ke ..sme x klau kira pkai apps tue?

Ikut selesa puan. Mcm saya, saya tahu saya berisiko hamil, upt samar +ve, esok tu terus ke klinik untuk pengesahan awal kehamilan.

2mo ago

Sorry, baru nampak komen ni. Masa tu 4w 3d