*Inginkan kepastian*

Salam nk tnya,ada sape2 pernah gugur x? 6 [email protected] week..perlu [email protected] mne? Sy lewat period 11 hr,test positif,dua hr kemudian bleeding,hr first mcm period tp ptg je kuar,hr kedua mcm period tp pg je keluar,hr ke-3,4,5 keluar spotting je...sy test upt pg ni naik 1 line je😣 sy takut g kk,takut xdilayan😔#ingintahu

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
TapFluencer

jgn pg kk. pegi emergency terus. doc akan scan, utk tgok ade tgl saki baki lagi x dkt dlm. kalau ade baru cuci. kalau dh keluar habis, doc x kn cuci. kdg mommy kate mommy gugur. tpi bby dlm tu ade lgi. n boleh diselamatkan lagi.

8mo ago

x pegi hospital mcm mne nak tau. mommy kena la pegi hospital utk check. mommy penting kan bby ke pentingkan takut tu? kalau penting kan bby, please pegi hospital now.

awk refer hospital terus . sbb kalau awk pegi klinik swasta dia hnya boleh scan last2 mntk refer hospital jgk