PREGNANT OR NOT?

Hi mummy semua, nk tnya pendapat la ..ermm hari pertama period 14.12.2021..bulan ni tak dtg lagii..last week test upt naik double line..tp samar2 lagi..g check doc kata baru 5week tp xnmpk ape lg cuma rahim tebal kata nye la.. and pagi ni sy test lg skli utp..mcm naik 1 line je..line 1 lg tu kabur dr last week..#pleasehelp #advicepls #bantusharing sy pregnant ke x ya..

1 Balas

1-2 minggu lagi try check balik upt. Kalau nak cepat boleh terus buat beta hcg test untuk check kandungan hcg melalui darah kat klinik yang ada buat test tu