Cek upt waku terbaik

Salam n selamat ptg.. sepatutnya sy period 25/10 tp smpai harini x dtg period.. semalam n 2 hari lepas sy ada test upt tp 1 line.. Bila waktu sesuai sy perlu cek? Esok cukup 7hari sy xdtg period 😊 #bantu #helpme

2 Balas

kalau due period dh sebulan upt ptotnye dh terang or nmpk samar2, if u btol pregnant. kalau 1line je mkna nya upt xde kesan hcg dlm urine. boleh tukar pakai upt brand lain yg more sensitive. clearblue ke dipntell ke disclosure ke. watson brand ke. kalau negative jugak mmg mksd nya u x pregnant.

2y ago

Ada cek naik 2 line tp samar sgt2.. risau fake je.. so nk tggu minggu depan.. klu ikut kira sendiri minggu depan da 7w.. maybe time tu klu ada, clear la kut.. klu xde jgk maybe bkn prgnant la tu 🥹 doakan sy ye sis

Nnti boleh try repeat test 2 minggu lagi ke. Sy check pakai upt dip n tell. Lepas lewat period 2 hari. In shaa Allah moga ada rezeki awak ye

2y ago

Boleh share x gmbar upt dip n tell tu?? Sy tggu isnin minggu depan.. klu btul prgnant sy da 7w masa tu.. xsabar nak tggu 😊 sbb sblm ni prgnant tp kiraan kalender n scan x sama.. 🤭 harap2 ada la rezeki sy.. doakan sy ye sis