Double Line Tp After 2Hours

Hai , Sy Nk Tnye Smlm Sy Try Test UPT , So Mcm Biase La Selalu Nyer Mmg -ve ??. Tp After 2Hours Sy Tgok Balik UPT ni Ade Line Kedua Pulak?. Sy Takot Nk Berharap Ape2 Lagi Anyone Pernah Ade Pengalaman ? Accurate Ke ? Atau Perasaan Sy Je

Double Line Tp After 2Hours
6 Balas

Saya mcm ni la mmula ritu.. Lama sikit, baru naik line ke2. Bagi saya, klu evap line, line dia akan putih jer atau kekuningan bekas air kencing. Tak akan kaler purple. Try check next week, confirm +ve. Klu - ve, line mmg tak akan purple wlupun slps bbrp jam atau hari. Cuma kesan evap line kkuningan. Saya dh lali sgt dgn ujian UPT ni. Ntah berapa ratus dah pakai sejak dr anak 2008. Haha. Kecewa jgn ckp. Nasib ada rezeki dpt anak. Klu tak, mmg abis diborong sekilang. 😂

5y ago

Aminnnnn..mudah2han ade yg terbaik untuk saya..

hi mommy" saya pernah test 2 kali... fisrt dpt 2 line.. second dpt 2line jgkk.. tpi satu line samar"... and period sy still dpt... tpi 2 hari jew.. ape maksud nyew yew mommy?

2nd line due to evaporation line. Check semula test pack awak sis. Certain pack 10-15 minit je valid, certain pula 5-10 minit valid. Tapi kebiasaan nye lebih 1 jam, result tak valid.

5y ago

Aamin 🙏 Wish u the best sis 😍😘

Sis kene check dlm duration yg dittpkn spt dlm testpack tu je..kalau bc lebih dr tu tkot xvalid.. 😅 xpe next time try lagi..

5y ago

Ok sis...nextweek nk try lg

Lepas 2 jam dah tak accurate. Tunggu 1 minggu dan repeat test pagi2 dengan air kencing pertama.

5y ago

Tq kak..nanti nextweek saya test lg

UPT valid 15 minit je sis. Lebih drpd masa tu, kalau ada perubahan pada result dikira x valid.

5y ago

Ok sis..belum rezeki lagi kot