Makanan mudahkan beranak dan baby sihat .

Lagi 2 hari dah 33 minggu . Boleh tak bagi cadangan makanan/supplement apa perlu ambil untuk mudahkan proses beranak dan baby sihat (takda kuning) .

2 Balas

sy hujung2 pregnancy start week 38 makan nenas & bendi (masak sekejap supaya lendir x hilang ) week 39 4 hari dh bersalin normal.

4y ago

owh boleh dah ye makan nenas

Kalau ikot cra sy start 36week tiap pg mkn telur aym kg dgn madu,insyaallah sng brslin,koyak pn just kulit ja

4y ago

Yer mentah,letak madu dlm 1 sudu,telur aym kg tk berbau mcm telur aym dkt kdai tu